Monitorizare si interventie

 
 
Echipele de interventie
sunt special antrenate si sunt dotate cu echipament de protectie adecvat deplasandu-se cu autoturisme moderne si performante inscriptionate cu denumirea firmei. Monitorizare si interventie personalizata in functie de gradul de vulnerabilitate al locatiei dumneavoastra.Legatura intre echipele de interventie si dispeceratul VOG SISTEM ACTIV se face prin statie de emisie receptie sau telefoane mobile. Echipa de interventie VOG SISTEM ACTIV executa patrulari la obiectivele protejate conform clauzelor contractuale.
Semnele de avertizare si sigla VOG SISTEM ACTIV sunt afisate in exteriorul obiectivelor pe care le monitorizam.
 
 
Monitorizarea
obiectivelor în permanentă cu ajutorul sistemelor tehnice antiefracţie şi antiincendiu, care reacţionează în momentul producerii evenimentului şi anunţă centrul nostru de comandă (dispecerat), de unde se declanşează intervenţia rapidă a echipajelor de specialişti din teren şi, dacă e necesar, se anunţă şi autorităţile. Sesizarea dispeceratului se face automat, prin suport  GPRS sau telefonic.
Avand in vedere criminalitatea din ce in ce mai crescuta,am considerat o prioritate  necesitatea dezvoltarii acestui serviciu si adaptarea costurilor astfel incat aproape oricine sa si-l poata permite.

 

 

Solicita oferta – completeaza formularul