Servicii

Vog Sistem Activ 

a fost infiintata in anul 2012, avand ca obiect principal de activitate prestarile de servicii de paza si protectie a obiectivelor, bunurilor si valorilor. Conform Licentei de functionare nr. 2068/P/15.06.2012 eliberata de InspectoratuI General al Politiei Romane, Directia Politiei Ordine Publica. Domeniul de activitate cuprinde servicii de paza persoane, obiective, bunuri si valori,  servicii interventie, insotire transport valori, servicii garda de corp.   Compania este intr-o continua dezvoltare si se situeaza printre marii jucatori din piata serviciilor de  monitorizare si interventie.

PAZA SI PROTECTIE

Este serviciul prin care oferim toata gama serviciilor profesionale de paza, executate cu personal uman si care se adreseaza unei game largi de beneficiari din diverse domenii de activitate:  cluburi, Restaurante, evenimente, hoteluri, banci, resedinte, blocuri de locuinte, ansambluri rezidentiale, vile, spatii birouri, depozite, etc.

Monitorizare si Interventie

Obiectivelor în permanentă cu ajutorul sistemelor tehnice antiefracţie şi antiincendiu, care reacţionează în momentul producerii evenimentului şi anunţă centrul nostru de comandă (dispecerat). De unde se declanşează intervenţia rapidă a echipajelor de specialişti din teren şi, dacă e necesar, se anunţă şi autorităţile.

Avand in vedere criminalitatea din ce in ce mai crescuta,am considerat o prioritate  necesitatea dezvoltarii serviciului de Monitorizare si Interventie. Iar adaptarea costurilor astfel incat aproape oricine sa si-l poata permite a fost o prioritate pentru noi.