Despre noi

VOG SISTEM ACTIV a fost infiintata in anul 2012, avand ca obiect principal de activitate prestarile de servicii de paza si protectie a obiectivelor, bunurilor si valorilor conform Licentei de functionare nr. 2068/P/15.06.2012 eliberata de InspectoratuI General al Politiei Romane, Directia Politiei Ordine Publica. Domeniul de activitate cuprinde servicii de paza persoane, obiective, bunuri si valori,  servicii interventie, insotire transport valori, servicii garda de corp. Compania este intr-o continua dezvoltare si se situeaza printre marii jucatori din piata serviciilor de  monitorizare si interventie.

Suntem o echipa tanara, deschisa si dinamica. Suntem preocupati sa ne dezvoltam in continuu si imbinam intr-un mod eficient paza umana prin intermediul agentilor de paza, bodyguarzilor, cu technica de securitate pentru a crea un sistem optim atat din punct de vedere al securitatii cat si din punctul de vedere al costurilor.

In perioada 30 mai – 01 iunie 2015, VOG Sistem Activ, a participat la Campionatul European de Bodyguard din Ucraina la care au concurat mai multe firme de paza din Europa. VOG Sistem Activ a fost singura societate de paza din Romania care a participat.

 

 

CERTIFICATE

 

 

 

MEDALII